Tilaus- ja sopimusehdot yrityksille

Palveleva Pyhäjärviseutu -verkkopalvelu

Sopimuksen tarkoitus ja hyväksyminen

Nämä sopimusehdot hyväksymällä yritys (jäljempänä ”Yritys”) voi myydä tuotteitaan ja palveluitaan sekä lahjakortteja oman Yrityksensä tuotteisiin ja palveluihin palvelevapyhajarviseutu.fi-verkkopalvelussa.

Yritys hyväksyy sopimusehdot lähettämällä verkkopalvelun liittymislomakkeella yritystiedot palvelun tuottajalle (jäljempänä ”Palveluntuottaja”) ja maksamalla ensimmäisen sopimuskauden ylläpitomaksun.

Palveluntuottaja

Palvelevapyhajarviseutu.fi-verkkopalvelun palveluntuottajana ja Yrityksen sopijakumppanina on

Digiteekki Oy
Y-tunnus 1878162-6
Rantavarintie 1 C, 27280 Säkylä
info@digiteekki.fi
050 531 5093

Palvelun toimintaperiaate

Verkkopalvelun kautta asiakas (jäljempänä ”Asiakas”) voi ostaa Yrityksen tuotteita ja palveluita.

Lisäksi Asiakas voi ostaa lahjakortteja Yritykseltä sen tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin, alkaen 20 euron hinnalla.

Lahjakortit käyvät pääasiassa kaikkiin Yrityksen tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin. Yritys voi myös rajata ne tuotteet tai palvelut, joihin lahjakortti ei käy.
Yritys luovuttaa Palveluntuottajalle oikeuden myydä Tuotteita, palveluita sekä lahjakortteja sen lukuun Paytrail Oyj:n maksupalvelun kautta.

Palvelu on tarkoitettu vain Suomessa toimiville yrityksille, Asiakas voi sijaita missä vain.
Tuotteita, palveluita sekä lahjakortteja koskeva sopimussuhde solmitaan Yrityksen ja Asiakkaan välillä Palveluntuottajan toimesta.
Palveluntuottaja ei ole sopimussuhteessa Asiakkaaseen. Palveluntuottaja toimii Yrityksen ja Asiakkaan välisenä palvelualustana.

Lahjakorttien toimitus ja lunastus

Palveluntuottaja vastaa lahjakorttien toimittamisesta Asiakkaille. Lahjakortit toimitetaan PDF-muodossa Asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Lahjakortteihin lisätään yksilöllinen tunniste, jonka kautta Yritys pystyy varmistamaan lahjakorttien oikeellisuuden ja kertakäytön.

Lahjakortin arvo on pääasiassa käytettävä kerralla, mutta Yritys voi myös sopia lahjakortin osissa käytöstä suoraan Asiakkaan kanssa.

Lahjakortti on voimassa ostopäivästä yhden (1) kalenterivuoden, ellei Yritys sovi suoraan Asiakkaan kanssa muuta.

Tuotteiden toimitus

Tuotteet toimitetaan tällä hetkellä postin pakettipalvelun kautta. Toimitusmaksu määräytyy paketin koon ja painon mukaan. Tarkat hinnat Posti.fi -sivuilta. Toimitusmaksu lisätään ostoksen hintaan kassalla.
Jos asiakas noutaa tuotteen myymälästä, toimimaksua ei ole.

Hinnoittelu, laskutus ja myyntien tilitys

Yritykseltä veloitetaan ylläpitomaksu 10 €/kk + 24 % arvonlisävero, joka sisältää yhteisen palvelevapyhajarviseutu.fi-verkkopalvelun ylläpidon ja markkinoinnin.

Ylläpitomaksun voi maksaa 3, 6 tai 12 kuukauden erissä.

  • 3 kk 30 €
  • 6 kk 55 €
  • 12 kk 100 €
  • 24 kk 180 €

Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Toteutuneesta myynnistä peritään 8 % provisio, johon lisätään 24 % arvonlisävero. Myyntiprovisio sisältää maksupalvelukumppanin (Paytrail) perimät myyntiprovisiot.

Myynnit tilitetään Yritykselle kerran viikossa toteutuneen yrityskohtaisen myynnin mukaisesti.

Sopimuksen kesto

Nämä sopimusehdot hyväksymällä Yritys tekee toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen palveluntuottajan kanssa. Laskutusjakso on minimissään kolme kuukautta. Sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana kunkin olemassa olevan sopimuskauden keston kerrallaan. Sopimuskauden vaihtuessa sopimuskautta voi muuttaa. Sopimuksen irtisanomisaika on yksi kalenterikuukaisi kirjallisesta ilmoituksesta.

Verotus

Lahjakortit ovat muodoltaan monikäyttöseteleitä, joita Asiakkaat voivat käyttää vapaasti Yrityksen tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin verokannasta riippumatta.

Yritys vastaa siitä, että se toimittaa ja raportoi tuotteiden myynnin ja lahjakorttien lunastuksen yhteydessä sille kuuluvat verot asianmukaisen verokannan ja verottajan ohjeistuksen mukaisesti.

Palvelun ylläpitomaksuun ja palveluprovisioihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero, joka on tällä hetkellä 24 %.

Tuotteiden ja palvelujen hintohin lisätään kunkin toimialan sekä tuotteen ja palvelun mukainen arvonlisävero.

Tietosuojakäytäntö

Yritys hyväksyy omien tietojensa käyttämisen Palveluntuottajan yleisten tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

Tuotteisiin ja palveluihin liittyvä vastuu

Yritys vastaa lahjakorteilla ostettavien tuotteiden ja palveluiden sisällöstä suhteessa Asiakkaaseen sopijakumppanina.

Mikäli lahjakortin tuotetta tai palvelua lunastava Asiakas kohdistaa virheellisesti Palveluntuottajaan virhe-, palautus, tai vahingonkorvausvaatimuksia, on sillä oikeus kohdistaa kyseiset vaatimukset Yritykseen regressivaatimuksina.

Yritys vastaa tuotteiden saatavuudesta sekä toimituksesta Asiakkaalle.

Yrityksen maksukyvyttömyys

Palveluntuottaja ei vastaa Yrityksen maksukyvyttömyystilanteessa siitä, että lahjakorttia ei vaihdeta Yrityksen palveluun tai tavaraan.

Tavaroiden ja palveluiden toteuttamisessa noudatettava lainsäädäntö

Yritys sitoutuu siihen, että se noudattaa sen ja Asiakkaan välisessä sopimussuhteessa Suomessa voimassa olevaa lainsäädäntöä.

Yritys on tietoinen siitä, että kuluttajalla on oikeus peruuttaa etämyynnin perusteella ostetun lahjakortin tilaus sekä tilatut ja maksetut tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa.

Maksuehdot

Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksut Yritykselle. Lisätietoja: https://www.paytrail.com/

Toimitus

Palveluntuottaja toimittaa myydyt Yritysten sähköiset tuotteet (lahjakortit) Asiakkaalle sähköisesti PDF-tiedostona Asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Toimitus lähetetään välittömästi, kun maksu on vahvistettu verkkokaupassa.

Palveluntuottaja ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Yritys toimittaa muut myydyt tuotteet Asiakkaan antamaan osoitteeseen.

Peruuttaminen ja palautukset

Kuluttajalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla siitä Palveluntuottajalle neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Palautuksen ehtona on, että tilaus on peruutettu myyntiehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä Palveluntuottajalle viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta ja tuote on käyttämätön.

Kysymykset ja tiedustelut

Kauppiassopimukseen liittyvät kysymykset
Auli Lepistö
info@digiteekki.fi
050 531 5093

Asiakaspalvelu

Sanna Kinnunen / Verran Oy
sanna@palvelevapyhajarviseutu.fi
041 319 7028