Yrittäjä, Palveleva Pyhäjärviseutu kutsuu sinut mukaan!

Koronaviruspandemia on näyttänyt kuinka haavoittuvainen oma kivijalkakauppa oikeasti voikaan olla ja kuinka tärkeää omalla myymälällä on olla myyntipaikka verkossa.

Verkkopalvelu: palvelevapyhajarviseutu.fi on avattu yritysten myynnin tueksi. Palveleva Pyhäjärviseutu kutsuu sinut mukaan avaamaan oman myyntipisteesi verkkopalveluun! Voit myydä heti omia tuotteistasi ja palveluita sekä lahjakortteja asiakkaille silloinkin kuin myymäläsi on suljettu.

Tämän helpompaa verkossa myyminen ei enää voi olla. Rekisteröidy palvelevapyhajarviseutu.fi -verkkopalvelun käyttäjäksi täyttämällä lomake ja myymäläsi aukeaa viikon sisällä. Rekisteröityneenä pääset osaksi keskitettyä markkinointia ja kuulut yhteisöön, jolla on potentiaalia kasvaa merkittäväksi lisämyyntikanavaksi yrityksellesi.

Yrityksesi myyntiä lisäävät keskitetty markkinointi ja yrityksesi näkyvyys kaikille Palveleva Pyhäjärviseutu -verkkopalvelussa vieraileville.

Tavoitteena on toteuttaa laaja Pyhäjärviseudun palveluhakemisto ja näin tuoda esiin Pyhäjärvieudun monipuolinen palveluntarjonta.

Palvelun yrityksille tuottavat Digiteekki Oy ja Verran Oy.

Yhteistyössä mukana Säkylän kunta.