Toimitustavat ja yleiset sopimusehdot

Yleiset ehdot

Palvelevapyhajarviseutu.fi on Pyhäjärviseudun (Eura, Säkylä ja Yläne) yrittäjien yhteinen palveluhakemisto ja verkkokauppa, jossa myydään mukana olevien yritysten  tuotteita, palveluita sekä lahjakortteja.

Näitä sopimusehtoja sovelletaan Palvelevapyhajarviseutu.fi ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja tarvittaessa.

Palvelevapyhajarviseutu.fi ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Palvelevapyhjarviseutu.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota Palvelevapyhjarviseutu.fi ei kohtuudella voi voittaa. Palvelevapyhjarviseutu.fi on velvollinen ilmoittamaan Asiakkaalle, niin pian kuin se on mahdollista, sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä.

Asiakas

Palvelevapyhajarviseutu.fi –verkko-ostokeskus toivottaa tervetulleeksi kaikki yksityis- ja yritysasiakkaat. Kauppasuhteessa noudatetaan soveltuvaa Suomen ja EU:n lainsäädäntöä kuluttajakaupan, markkinoinnin ja mainonnan osalta. Yritysasiakkaiden ja Palvelevapyhajarviseutu.fi välisessä kauppasopimuksessa noudatetaan ensisijaisesti näitä sopimusehtoja ja muilta osin Suomen kauppalakia. Asiakkaan on oltava täysi-ikäinen tai huoltajan suostumuksella lahjakortteja voi ostaa myös alle 18-vuotias.

Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään yhteystietonsa, jotka sisältävät kuluttaja-asiakkaalta vähintään nimen ja sähköpostiosoitteen sekä mahdollisesti myös osoitteen ja puhelinnumeron.
Asiakkaiden tiedot on tallennettu Palvelevapyhajarviseutu.fi:n asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen.

Tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste on nähtävissä osoitteessa Palvelevapyhjarviseutu.fi / tietosuojaseloste.

Asiakas voi kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin ja tarkistaa itseään koskevat tiedot ottamalla yhteyttä Palvelevapyhajarviseutu.fi asiakaspalveluun. Yhteydenotot on tehtävä kirjallisena ja toimitettava allekirjoitettuina osoitteeseen: Palvelevapyhajarviseutu.fi, Rantavarintie 1 C, 27820 Säkylä. Lisätietoja tietosuojaselosteessa.

Jättäessään tilauksen asiakas hyväksyy Palvelevapyhajarviseutu.fi:n sopimusehdot.

Tuotteet ja hinnasto

Myynnissä on mukana olevien yritysten monipuolisia tuotteita ja palveluita. Tuotteissa on arvonlisävero, joka määräytyy kunkin myyjän toimialan ja myytävän tuotteen mukaan.

Lisäksi myynnissä on  lahjakortteja yritysten tuotteisiin ja palveluihin.

Yhden lahjakortin minimihinta on 20 €.
Lahjakorteissa ei ole arvonlisäveroa. Arvonisävero huomioidaan, kun lahjakortti käytetään.
Lahjakortteja voi käyttää pääasiassa yrityksen kaikkiin tuotteisiin ja palveluihin. Yritys voi kuitenkin halutessaan rajata lahjakortin käyttöä. Yritys ilmoittaa rajauksen lahjakortin myynnin yhteydessä.

Lahjakortin arvo on pääasiassa käytettävä kerralla. Asiakaas voi myös sopia Yrityksen kanssa lahjakortin käyttämisestä osissa.

Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä lukien.

Toimitusaika ja toimitustavat

Lahjakortti toimitetaan asiakkaalle heti, kun lahjakortti on maksettu.
Lahjakortit toimitetaan PDF-muodossa Asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Emme vastaa siitä, jos sähköpostiosoite on annettu virheellisenä.
Jos et saa lahjakorttia sähköpostiisi, otathan yhteyttä asiakaspalveluun sanna@palvelevapyhajarviseutu.fi.

Lahjakortteihin lisätään yksilöllinen tunniste, jonka kautta Yritys pystyy varmistamaan lahjakorttien oikeellisuuden ja kertakäytön.

Muut tuotteet toimitetaan postipakettina annettuun osoitteeseen. Postin toimitusmaksu lisätää ostoksiiin kassalla.

Tuotteen voi myös noutaa myymälästä, joilloin toimitusmaksua ei ole.

Maksutavat

Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksut kauppiaille. Mikäli tiliotteella näkyy Paytrail, on se välittänyt maksun.

Paytrail on turvallinen maksutapa. Heillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä.

Käytössä on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet: Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Verkkokaupasta ohjataan omaan pankkiin suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutavat

Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa neljäntoista vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Palautettavien tuotteiden on ehdottomasti oltava käyttämättömiä. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen, on hänen aina ensin otettava yhteyttä asiakaspalveluun lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sanna@palvelevapyhajarviseutu.fi, jotta voidaan sopia palautusjärjestelyistä.

Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: sanna@palvelevapyhajarviseutu.fi.

Ongelmatilanteet

Ongelmatilanteet on ensisijaisesti pyrittävä ratkaisemaan olemalla yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluun (sanna@palvelevapyhajarviseutu.fi tai puh. 0413197028).

Jos asiassa ei päästä sopuun, kuluttaja on oikeutettu ottamaan yhteyttä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi) tai kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Asiakas voi myös ottaa yhteyttä EU:n tarjoamaan Online Dispute Resolution (ODR) palveluun: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Palveluntuottaja

Digiteekki Oy (verkkopalvelun ylläpito)
Y-tunnus 1878162-6
Rantavarintie 1 C, 27820 Säkylä
info@digiteekki.fi
050 531 5093

Asiakaspalvelu

Sanna Kinnunen / Verran oy
sanna@palvelevapyhajarviseutu.fi
041 319 7028