Palveleva kukka- ja puutarhakauppa Lillukka

Kukka- ja puutarhakauppa Lillukka palvelee sinua Säkylässä, jossa se on toiminut jo vuodesta 1985

Puutarhateknikko Sirkku Reko perusti Kukka- Ja Puutarhakauppa Lillukka Ky:n Säkylän keskustaan vuonna 1985. Jo yli 30 vuotta olemme toimineet samalla paikalla. Vuonna 2016 perustettiin Lillukan verkkokauppa. Nykyään yrityksessämme työskentelee Sirkun lisäksi kolme puutarha-alan ammattilaista ja sesonkiaikoina useampi työntekijä. Tarjoamme myös mielellämme puutarha-alan opiskelijoille harjoittelupaikan Lillukasta.

Lillukka on paikkakunnalla tunnettu ja monipuolinen kukkakauppa, josta löydät myös eksoottisemmat leikkokukat ja ruukkukukkia ympäri maailman. Persoonalliset kimppumme ja muut kukkasidontatyömme tuovat väriä arkeen ja juhlaan. Toteutamme upeat ja ikimuistoiset leikkokukkakimput sekä toiveiden mukaiset morsiuskimput. Voit varata suunnitteluajan, jolloin luomme haluamasi kimpun tai voit jättää suunnitteluvapauden meille. Teemme kauniit ja persoonalliset surukukat muistotilaisuuksiin ja myös toimitamme ne perille lähialueiden kirkkoihin.

Taimimyymälästä löydät mm. monivuotiset kasvit, mullat ja lannoitteet sekä erilaiset tarvikkeet.

Puutarha keväällä: Lillukasta voimaa puutarhan kasveille

Aivan kuten hyvä palvelu on menestyvän yrityksen perusta, samalla tavoin kunnon kasvualusta on kaiken kasvun perusta puutarhassa. Paranna tarvittaessa maata turpeella, hiekalla tai mullalla. Kasvimaalla voit sekoittaa maanparannusaineet kääntäessäsi maata. Biohiili ja luujauho antavat kasveille lisävoimaa sekä parantavat solurakennetta ja vedenottokykyä. Moniin puutarhamultiin on jo valmiiksi lisätty esim. mycoritsasientä, jolla on myös kasvua parantava vaikutus. Kasvipeitteisillä alueilla hyötyä on pinnan kattamisesta mullalla tai kompostilla. Näiden lisäksi pitää muistaa myös kasvukauden aikainen lannoitus. Kaikki kasvit hyötyvät hyvästä kasvualustasta sekä kasvukauden aikaisesta lannoituksesta. Kun teemme perustan kunnolla niin kasvi kiittää rehevällä kasvulla. On hienoa saada kokea kasvun ihme aina uudelleen ja uudelleen.

Kukka- ja puutarhakauppa Lillukka Ky

Lillukka on monipuolinen, palveleva kukka-ja puutarha. Haluamme tuottaa asiakkaille elämyksiä kasvien maailmassa.

028671360

lillukka@lillukka.com

Rantatie 281, Säkylä

Sijainti karttapalvelussa

Yrityksen verkkosivut